Welkom bij Amateur Tuinders Vereniging Buitenlust

ATV Buitenlust is een volkstuinencomplex gelegen aan de van Vredenburchweg in Rijswijk.

De vereniging is opgericht op 2 mei 1977 en telt 27 enthousiaste leden.
De tuintjes hebben allemaal een gemiddelde oppervlakte van 200 m2 en in het midden van het complex staat een verenigingsgebouw.
Het verenigingsgebouw is voorzien van een toilet en een keukentje, waar de leden gebruik van kunnen maken.

Doordat onze vereniging een geruime tijd zonder verenigingsgebouw heeft gezeten, staan de georganiseerde activiteiten op een laag pitje. 
Zo af en toe nemen individuele leden zelf initiatieven om iets te organiseren.
Er is geen zogenaamde kantinedienst die zorgt voor een hapje en een drankje. Indien de leden dit willen dienen ze dit van huis uit mee te nemen.

Als u langs ons complex loopt zult u opmerken dat er een grote verscheidenheid aan soorten tuintjes is. 
Op de tuin mag men een platte kas en / of een schuurtje plaatsen. (mits het aan de eisen van het bestemmingsplan en toestemmingen en vergunningen voldoet.)
Iedereen onderhoudt zijn / haar eigen tuin en voor het algehele onderhoud zijn er tuin/werkbeurten geregeld of worden er vrijwilligers bijeen gezocht om een klus te klaren.

Wat te doen om lid te worden

Onze vereniging is aangesloten bij de Haagse Bond voor Amateurtuindersverenigingen. Om bij onze vereniging in aanmerking te komen voor het huren van een tuintje, dient U zich eerst in te schrijven bij de Haagse bond. U wordt dan op een wachtlijst geplaatst en zodra de registratie is verwerkt zullen wij, voor zover er nog geen contact is geweest, contact opnemen om een en ander door te nemen. Op het moment dat er een tuintje vrijkomt wordt er, op volgorde van aanmelding bij de Haagse bond, door onze secretaris met een kandidaat-lid contact opgenomen om eventueel over te gaan van een kandidaatslidmaatschap naar een verenigingslidmaatschap.
Aan de inschrijving bij de Haagse Bond zijn kosten verbonden. 
Voor 2019 zijn deze € 21,00. Jaarlijks dienen de inschrijvingskosten opnieuw te worden voldaan.

Indien U meer informatie wenst kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.